Broadcast Solutions Finland Oy byter namn till Broadcast Solutions Nordic Oy

Broadcast Solutions Finland Oy byter namn till Broadcast Solutions Nordic Oy

Broadcast Solutions Finland Oy började initialt som ett finländskt företag. Under nästan fyra år agerade de som Broadcast Solutions koncernens dotterbolag. På grund av den massiva tillväxten av sin kundbas och länder att ta hand om, så återspeglar det nya namnet företagets utveckling och strategi.

Med ett team på 17 sändningsexperter främjar Broadcast Solutions Nordic Oy försäljning av komplexa system och produkter för sändning och media, samt relaterade supporttjänster. De har bland annat expertis när det kommer till specialiserade projekt inom systemintegration som sträcker sig från fjärrproduktionsnav, implementeringar av Virtual Studio samt moln-, Playout- och News-automatiseringssystem.

– Företagets nya namn speglar nu vår utveckling och kan betraktas som ett uttalande till våra kunder. Broadcast Solutions Group Oy är ett globalt aktivt företag och vi är stolta över att vara en del av det. Som en integrerad del av företaget erbjuder vi tjänster till programföretag och kunder i Norden, Baltikum samt andra länder. Det som är bra är att våra kunder inte bara drar nytta av vårt kunnande, utan av expertisen hos hela Broadcast Solutions Nordic Oy och dess globala team, säger Antti Laurila verkställande direktör på Broadcast Solutions Nordic Oy.


Logitech höjer sin ribba för videokonferenser

Logitech höjer sin ribba för videokonferenser

Turtle Beach köper Neat Microphones

Turtle Beach köper Neat Microphones