Kramer levererar till Helsingfors universitet

Kramer levererar till Helsingfors universitet

Kramer tillför förbättrade videokonferenser och sömlös innehållsdelning till Helsingfors universitet, med sin Kramer VIA-teknik.

Universitetets mål var att uppnå en säker mötesupplevelse tillgänglig från olika mötesplattformar och platser, med en lösning på deras kabelhanterings- och säkerhetsproblem. Kramer har nu förbättrat utbildningssystemet för studenter och handledare vid universitetet genom att använda sitt VIA Site Management system. Detta ska skapa en mer engagerande, mångsidig och säker inlärningsmiljö, både på universitetet och för dem som arbetar hemifrån. Det nya systemet ger full BYOD- och BYOM-flexibilitet och låter eleverna dra nytta av förbättrade videokonferenser och innehållsdelning

.– Vi hade redan köpt en trådlös presentationslösning från en konkurrent till Kramer, men den tidigare leverantören arbetade med ett öppet nätverk och det fanns betydande datasäkerhetsproblem med de cirka 200 säkerhetsattacker som rapporteras dagligen. Dessutom är Kramers VIA-system lätt att använda och kan fjärrstyras med VIA-appen för PC-användare, säger Jyri Poittinen chef för AV-tjänster på Helsingfors universitets fastighetsservice.

Trådlöst mikrofonsystem

Trådlöst mikrofonsystem

Showlight 2025 efterlyser deltagare

Showlight 2025 efterlyser deltagare