Interna befordringar hos Focus Nordic

Interna befordringar hos Focus Nordic

Från april 2022 tillkännager Focus Nordic fyra nya interna befordringar, som gäller Stefan Karlberg, Tobias Lehtinen, Henrik Heise och Rune Reiersen.

Stefan Karlberg utses till ny Chief Operating Officer, utöver sin roll som Chief Financial Officer. Han kommer ansvara för den dagliga verksamheten på huvudkontoret i Göteborg. Under sina i tio år på företaget har han varit involverad i alla strategiska och operativa beslut.

Tobias Lehtinen utses till Country Manager Sales för Sverige. Han började på Focus Nordic för två år sedan och har gjort ett starkt jobb med företagets nyckelkonton. Han har även implementerat många nya idéer i organisationen. I sin nya roll kommer Tobias fortsätta att driva tillväxt och utveckla den svenska verksamheten.

Henrik Heise utses till Country Manager Sales för Danmark. Han har under lång tid förändrat Focus Nordics sätt att arbeta med det professionella videosegmentet, lokala ambassadörer och sociala medier. Henrik kommer fortsätta att utmana status quo och hitta nya vägar framåt.

Rune Reiersen utses till Country Manager Sales för Norge. Rune började sin karriär i Aronsen AS 1995 och såg potentialen i att gå samman med Focus Trading och Westheimer AS. Han var en av de första som föreslog att Focus Nordic skulle grundas 2010. Han har spelat en viktig roll i utvecklingen av Focus Nordic och kommer fortsätta att göra det i sin nya roll.

Stefan Karlberg

Tobias Lehtinen

Henrik Heise

Rune Reinreden


Trådlöst intercomsystem från Hollyland

Trådlöst intercomsystem från Hollyland

Ny komplettering till Nanlites Forza serie

Ny komplettering till Nanlites Forza serie