Sony lanserar det lättviktiga porträttobjektivet FE 85 mm F1.4 GM II. Detta är ett andra generationens objektiv, som ärvt den optiska designen från första generationens modell.   För stillbilder är AF upp till tre gånger snabbare, jämför

Sony lanserar det lättviktiga porträttobjektivet FE 85 mm F1.4 GM II. Detta är ett andra generationens objektiv, som ärvt den optiska designen från första generationens modell.

För stillbilder är AF upp till tre gånger snabbare, jämfört med den tidigare modellen och ska kunna spåra rörliga motiv med hög precision.När objektivet används med Sonys senaste kameror i Alpha™-serien är det ett bra alternativ för olika användningsområden inom både fotografering och video, inklusive porträtt, bröllop, resor och filmisk video. Det är utrustat med två XA (extremt asfäriska) och två ED (extra låg dispersion) linser, Den optiska designen och elementen i objektivet kombinerar fin bokeh och förbättrad hög upplösning. Dessutom dämpar Sonys ursprungliga Nano AR Coating II-teknik effektivt överstrålning. Objektivet är nu cirka 13% mindre och 20% lättare än sin föregångare och har en robust och vädertätad konstruktion.

Pris: 25 000 kronor
Tillverkare: Sony, www.sony.se

Slimmad LED-panel

Slimmad LED-panel

DJI hyllas med en Emmy

DJI hyllas med en Emmy