Soundware utsedd som L-Acoustics Certified Provider Distributors

Soundware utsedd som L-Acoustics Certified Provider Distributors

Soundware Sweden är distributör för många av de mest kända pro-audio fabrikaten i Sverige och läger nu stolt till varumärket L-Acoustics i sitt utbud. 

– L-Acoustics är den saknade biten av vårt pussel, berättar VD:n för Soundware Sweden Marcus Lundahl, och fortsätter. Soundware har arbetat med alla ljudutrustningar, från mikrofoner till mixerbord i många år. Det var därför ett givet steg för oss att lägga till högtalare. Eftersom vi också distribuerar DiGiCo i Sverige är L-Acoustics ett naturligt tillskott, särskilt eftersom det finns integration med L-ISA-kontrollen i DiGiCo-mixers. Att de dessutom kan erbjuda fantastiskt ljud, mångsidighet och har ett världsberömt rykte för sina produkter var det som lockade oss till L-Acoustics i första hand. Deras teams kunskap och professionalism var en annan stark hänsynspunkt för oss, eftersom vi bara arbetar med produkter som vi står bakom när det gäller prestanda, kvalitet och service,

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Soundware till L-Acoustics-nätverket. Företagets rykte på den svenska marknaden är oöverträffad och det är den perfekta partnern som hjälper oss att ytterligare stödja våra kunder i regionen, säger Scott Wakelin regional försäljningschef på L-Acoustics.

Panasonics nya serie professionella 4K-skärmar

Panasonics nya serie professionella 4K-skärmar

Sony släpper sitt nya flaggskepp i A1serien

Sony släpper sitt nya flaggskepp i A1serien