Kinly befordrar Stuart Davidson

Kinly befordrar Stuart Davidson

Kinly är AV-systemintegratör och tjänsteleverantör för fjärrsamarbete. De tillkännager nu sin befordran av Stuart Davidson till rollen som Operations Director.

Tjänsten  ger honom möjlighet att utveckla produkter, lösningar och processer för att kunna fortsätta leverera effektivt i stor skala och globalt. Stuart startade i AV-branschen 1996 och har arbetat för både små och stora organisationer. En period ägde och drev han sin egen AV-tjänsteverksamhet. Han började på Kinly 2016 som tjänsteleveranschef för globala tjänster och blev därefter teknisk servicechef.

– Jag har nu bland annat ansvar för designsidan av verksamheten. För mig är det ett viktigt steg eftersom vi ser att branschen ständigt rör sig och förändras med teknik som en nyckelfaktor. Det är vettigt att de operativa och tekniska sidorna samlas under ett paraply. Om vi utvecklar våra leveransprocesser kommer vi kunna leverera till våra kunder på ett mycket mer effektivt och mer tillförlitligt sätt. Naturligtvis är detta inte en mans jobb och jag har ett otroligt team på ungefär 150 personer runt mig, säger Stuart Davidson.

– Genom sin breda kompetens har Stuart spelat en central roll i framgången för Kinly. 2021 var Stuart ordförande för Global Product Board, så han har en djupgående förståelse för vilka produkter som fungerar och vilka som inte fungerar. Det är vad vi behöver när vi fokuserar på nästa steg i vår utveckling, säger Tom Martin VD på Kinly.

Två nya ledare till PPDS marknader

Två nya ledare till PPDS marknader

Ny skärm från Philips

Ny skärm från Philips