PPDS samarbetar med Intel, Advantech och Navori Labs

PPDS samarbetar med Intel, Advantech och Navori Labs

Med hjälp av deras teknik har företaget tagit fram PPDS Intelligent Signage Solution för detaljhandeln. Det är en AI-driven lösning för skyltning, där Philips digitala skyltning ska kombineras med intelligent programvara och kamerateknik.

Lösningen ska enligt företaget vara kompatibel med deras Philips P-Line och dess digitala dygnet-runt-skyltning för inomhusmiljöer. Den ansluts till butikens ethernet- eller wifinätverk och använder sig av Advantechs integrerade datorplattform DS-200 SDM-L Smart Display Module. Den drivs av Intel vPro teknik och ska kunna fjärrstyras. Tekniken förs samman av Aquajis AI-drivna plattform för marknadsanalys, samt programvaran QL CMS för styrning av skärminnehåll, båda från Navori Labs. 

– Det har aldrig varit viktigare för detaljhandeln att locka tillbaka kunderna till butiken och ta alla chanser till försäljning. Ingen butik eller kund är den andra lik. Den marknadsföring som fungerar för en butik kanske inte gör det för nästa. Det räcker med en anpassning efter ålder och kön, så lyckas du nästan säkert stöta bort en stor andel av de som går in i butiken. Med vår digitala Philips skyltning och branschledande partnerskap med Intel, Advantech och Navori Labs gör vi det svårare för handlare att misslyckas. Samtidigt ökar vi deras försäljningsmöjligheter och ger kunderna en smartare och mer anpassad upplevelse, säger Chris Colpaert VD för PPDS.

Qyre undersökning summerar pandemiåret för frilansare

Qyre undersökning summerar pandemiåret för frilansare

Fotodiox Pro Warrior 600X Bicolor LED Light

Fotodiox Pro Warrior 600X Bicolor LED Light