PPDS och Crestron till en stad nära dig

PPDS och Crestron till en stad nära dig

PPDS och Crestron gör en road trip genom Europa i en skräddarsydd utställningsbil. De besöker 38 platser i 19 länder under 47 dagar.  PPDS ska visa upp potentialen hos Crestrons ekosystem när de kombineras med PPDS skärmar.  

Åtta Philips OPS UHD skärmar i storlekarna 55” - 65” integrerade med Crestron, har valts ut för att installeras i utställningsbilen. Skärmarna består bland annat av  Philips T-Line, C-Line, P-Line, Q-Line och D-Line. 

–Vi är glada över att få följa med Crestron på Next Road Trip i Europa och få visa våra kunder kraften hos två fantastiska innovatörer. Detta med den bästa displaytekniken och lösningarna som finns på den nuvarande marknaden. Denna turné kommer att hjälpa oss att komma närmare våra kunder och stödja dem i deras verksamhet, säger Franck Racapé Vice President EMEA på PPDS.

– Samarbetet mellan PPDS och Crestron går från klarhet till klarhet och vi är glada över att de kommer att följa med oss på denna turné. Feedbacken från vår roadtrip i Nordamerika var otroligt positiv och vi kände att det var viktigt att erbjuda samma möjligheter till våra värdefulla partners och kunder i Europa, säger Bob Bavolacco Director of technology partnerships hos Crestron. 

Du kan besöka utställningsbilen i Helsingfors 16-17 maj, Stockholm 19 maj, Oslo 23 maj, Bergen 25 maj, Göteborg  27 maj, Köpenhamn 30 maj och slutligen Århus  31 maj.

WindRemover AI 2

WindRemover AI 2

Nytt objektiv i Cine serien från Laowa

Nytt objektiv i Cine serien från Laowa