Vitec Group förvärvar Quasar Science

Vitec Group förvärvar Quasar Science

The Vitec Group meddelar att de förvärvat Quasar Science, som är baserade i Los Angeles och är en ledande leverantör av LED ljusteknik till i första hand filmindustrin.

Quasar Science startades 2012 och deras produkter är populära bland professionella filmfotografer, videofotografer och fotografer. Enligt företaget har varumärket vuxit snabbt på grund av sin prisvärdhet, höga kvalitet och design samt en erkänt effektiv kundsupport.

– Detta förvärv ligger helt är i linje med Vitecs strategi att driva tillväxten i branschen, genom att öka vår närvaro på fler marknader. Vi är glada över att få påbörja samarbetet med teamet på Quasar som har en känsla för ny produktutveckling, on-set erfarenhet och ett gediget branschnätverk. Samarbetet  kommer att förbättra vår position som en ledande aktör inom den växande LED-belysningsbranschen för TV- och filmindustrin, säger Vitec Group CEO Stephen Bird.

–Vår kunskap om film- och innehållsskapande har gjort det möjligt för oss att bygga Quasar Science till ett av branschens mest innovativa varumärken. Vi har utvecklat ett unikt sortiment av mångsidiga belysningslösningar och att gå med i Vitec Group kommer definitivt att ta oss till en högre prestationsnivå och få möjligheten att introducera vår teknik för en bredare publik, säger Quasar Science VD Steve Strong.

Litepanels lanserar ny  LED panel

Litepanels lanserar ny LED panel

C SEED representeras i Skandinavien

C SEED representeras i Skandinavien