Sound Devices går med i Audiotonix Group

Sound Devices går med i Audiotonix Group

Audiotonix Group består bland annat av DiGiCo, DiGiGrid, Group One Limited och KLANG: Technologies. De meddelar nu förvärvet av Sound Devices LLC, baserade i USA.

Enligt Audiotonix utökar de i och med detta deras professionella lösningar för ljudproduktionsmiljöer. 

– Tillägget av Sound Devices och deras team till vår portfölj är ett stolt ögonblick för alla inblandade. Deras expertis och tekniska stamtavla inom filmproduktion, sändning och professionell inspelning passar oss utmärkt, säger James Gordon VD för Audiotonix.

Sound Devices medgrundare Matt Anderson, som varit chefsingenjör för företaget sedan starten och VD sedan 2013 kommer att fortsätta att fungera i båda rollerna.

– Jag har uppskattat att få lära känna James och Audiotonix team under de senaste månaderna. När det gäller värderingar och kultur passar Sound Devices perfekt in i Audiotonix koncernen. Det kommer vara business as usual på Sound Devices, eftersom vi fortsätter med samma sak som vi har gjort de senaste 23 åren. Vi fokuserar intensivt på att göra de bästa ljudprodukterna vi kan. Audiotonix Group ger oss dock mer styrka när det gäller tillgång till kapital, djup inom tillverkning, kunskap inom teknik, inköp av delar och utbyggnad av vår sälj- och marknadsföringsexpertis. Jag är väldigt exalterad över detta nya tillfälle, säger Matt Anderson.

– Audiotonix är en fantastisk organisation som kommer att bygga vidare på de framgångar vi har uppnått. Jag tror inte att det finns en bättre partner, säger Jon Tatooles grundare av Sound Devices.


 Light Storm 1200d Pro

Light Storm 1200d Pro

Det skandinaviska teamet hos Bose Professional får en ny medlem

Det skandinaviska teamet hos Bose Professional får en ny medlem