GhostFrame är en unik teknologi för virtuell produktion

GhostFrame är en unik teknologi för virtuell produktion

AGS, Megapixel VR och ROE levererar tillsammans en unik teknologi för att skapa helt nya möjligheter i virtuella produktioner.

Enligt teamet siktar de på att göra det omöjliga möjligt. De kombinerar styrkan och möjligheterna med LED teknologi samt avancerad kamerateknologi. Med GhostFrame kommer du kunna kombinera gömd Chromakey och tracking med flera videoflöden. Det är du som väljer vilka element som ska vara synliga för det mänskliga ögat eller bara för kameran. Att kunna skapa flera och dolda källor i ett videoflöde ska ge produktionsteam friheten att arbeta utan begränsningar. Enligt teamet möjliggör detta fler kreativa möjligheter när det kommer till användandet av video- och broadcastteknologi.

– Stora äventyr börjar alltid med att drömma om möjligheterna, snarare än att begränsas av vad du tror du att du inte kan göra. Vi är alla starkt drivna när det kommer till skapandet av innovativ teknik, så vi tror starkt på detta och att erbjuda marknaden något revolutionerande och nytt säger Max von Braun, AGS.

– För att verkligen förstå fördelarna med GhostFrame så titta in på hemsidan där vi kommer att organisera en serie online- och livedemonstrationer i framtiden. Vi är övertygade om att kreatörer och producenter kommer att hitta sätt att tillämpa denna teknik och använda magin i GhostFrame för att skapa fantastiska projekt säger Roelof Bouwman, ROE Visual.

En platta för bruk i ur och skur

En platta för bruk i ur och skur

Epson släpper ny trio

Epson släpper ny trio