Ny medarbetare hos Ayrton

Ny medarbetare hos Ayrton

Ayrton utser Briony Berning till design-, utbildnings- och affärsutvecklingsingenjör, som en del i den fortsatta expansionen av företagets internationella team.

Bernings roll kommer att vara att formalisera Ayrtons produktutbildning. Parallellt med detta kommer hon att utveckla teatermarknaderna på en global skala.

– Jag är så glad över att få vara med i Ayrton-teamet. Tidigare har jag haft befattningen som Key Account Manager på Ambersphere Solutions, Ayrtons exklusiva brittiska distributör. Under min tid på Ambersphere blev jag mer nyfiken på de tekniska detaljerna och kreativa ekosystem för produktutveckling. Jag känner att den här rollen är perfekt för mig och jag ser fram emot att komma igång ordentligt, säger Briony.

– Vi är glada över att välkomna Briony till Ayrton. Tillväxt kommer med många utmaningar och med Briony hittade vi den perfekta tillgången tack vare hennes erfarenhet inom teater, utbildning och ingenjörskonst, säger Michael Althaus global försäljningsdirektör på Ayrton.

Konferenskamera med AI 

Konferenskamera med AI