PPDS förstärker sitt nordiska säljteam med AV-specialisten Liliane Janson

PPDS förstärker sitt nordiska säljteam med AV-specialisten Liliane Janson

Liliane har 25 års erfarenhet som försäljningschef för ledande teknikföretag, däribland ViewSonic och Hitachi. Som ny försäljningschef för Finland och Baltikum ska hon nu jobba för att hitta nya marknadsmöjligheter.

I hennes ansvarsområden ingår att utveckla nya och utöka befintliga kundrelationer. Hon ska även hjälpa till med att skapa större medvetenhet om PPDS växande sortiment av Philips lösningar för digital skyltning, LED-skärmar och professionell TV.

– Det är en stor glädje för mig att få komma till PPDS under en så spännande och framgångsrik period i företagets historia. Teamet här i Norden, Europa och på andra platser har varit otroligt välkomnande och de möjligheter som ligger framför oss gör mig både trygg och inspirerad, säger Liliane.

– Vi är glada att välkomna henne till teamet. Hon har en beundransvärd meritlista och har nått framgång på alla tidigare positioner. Liliane har sett vad vi redan uppnått och vad vi har kapacitet för, inte bara idag utan även i framtiden. Värvningen av henne visar att PPDS är ett företag som attraherar de största talangerna i branschen och Liliane är en av dem, säger Mikael da Fonseca, PPDS försäljningsdirektör för Norden och Baltikum.


Nytt Short Throw objektiv

Nytt Short Throw objektiv

Långa avstånd med XT²

Långa avstånd med XT²