Panasonic grundar ny organisation

Panasonic grundar ny organisation

Panasonic Connect Europe GmbH skapas för att möta den europeiska marknadens föränderliga teknikbehov. De ska nu kunna erbjuda sina tekniklösningar för B2B-marknaden.

Den nya organisationen ska sammanföra Panasonics produktportfölj inom B2B, allt från tillverkningsmaskiner och mjukvara till mobila datorlösningar med sina broadcast och visuella produkter. De ska kunna ge förbättrad konsultation, systemintegration, projektledning och mjukvaruutveckling. Hiroyuki Nishiuma är nuvarande VD för Panasonic System Communications Company Europe och blir verkställande direktör för den nya organisationen.

– Panasonic Connect Europe kommer att bilda en ny och flexibel organisation som snabbt kan svara på marknadens krav inom de olika branscherna. Alltifrån när det kommer till tillverkning, logistik, detaljhandel, underhållning, utbildning och offentlig sektor. Vi ser fram emot att kombinera vår produktexpertis med en förbättrad lösningsförmåga för att kunna hjälpa företag att förbereda sin verksamhet för framtiden, säger Hiroyuki Nishiuma.

En integrerad del av det nya företaget kommer att vara dedikerat för processinnovation, något de kallar Gemba Process Innovation. Allt bygger på Panasonics affärs-, teknik- och lösningserfarenheter. Det blir ett tillvägagångssätt där de enligt företaget kommer använda innovativ teknik för att ta fram nya arbetssätt, för ökad effektivitet och förbättrad kundnöjdhet. 

PPDS levererar fler hanteringsfunktioner tillsammans med Crestron XiO Cloud

PPDS levererar fler hanteringsfunktioner tillsammans med Crestron XiO Cloud

Webbkamera från Elgato

Webbkamera från Elgato