Canon Svenska växer med en ny medarbetare

Canon Svenska växer med en ny medarbetare

Pernilla Gullin är ny HR direktör hos Canon i Sverige. Hon ingår nu i ledningsgruppen, där hon leder och definierar medarbetaragendan framåt. 

Med medarbetardrivna projekt vill hon förvalta och utveckla det engagemang och den kultur som finns inom bolaget idag. 

– Det ska bli spännande att få arbeta utifrån Kyosei-filosofin. Det var en av orsakerna till att jag tackade ja till att börja på Canon. Kyosei är tanken på att leva och arbeta tillsammans för allas bästa. Det går in i hållbarhetstänket och det ger ett djup och en stabilitet i verksamheten. Kyosei ger bäring på social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet, samt värnar om våra medarbetares välmående, säger Pernilla.

Pernilla kommer närmast från Danske Bank, där hon också ansvarade för HR. Innan det var hon HR- och kommunikationsansvarig på MAQS Advokatbyrå. Hennes nya roll inkluderar även ett nordiskt HR ansvar inom affärsområdet foto, video & print.

– Med nya arbetssätt och stora förändringar blir en av de viktigaste uppgifterna för mig att stötta medarbetarna och driva på omställningen internt. Det handlar om att skapa tillväxt genom att utveckla kompetens och förmågor på bästa sätt och att skapa ett bra välmående, genom en modern och hybrid arbetsplats. Det här arbetet ska vi utveckla vidare och ta till nästa nivå, säger Pernilla. 


Kramer Electronics utser nya chefer för EMEA och APAC

Kramer Electronics utser nya chefer för EMEA och APAC

Panasonic GH 6

Panasonic GH 6