Ny VP of sales hos Sound Devices

Ny VP of sales hos Sound Devices

Sound Devices utnämner Vojtech Pokorny till Vice President of Sales. Han har tidigare varit både försäljningschef för Asien- och Stillahavsområdet samt Europa, Mellanöstern och Afrika. 

Innan Vojtech började på Sound Devices studerade han vid Berlin Film Academy. Han arbetade även aktivt som filmfotograf, regissör och klippare. 

– Jag är mycket glad över att välkomna Vojtech Pokorny till rollen som Vice President of Sales. Han har en mängd erfarenhet förvärvad genom sina tidigare roller, vilket kommer att vara till stor nytta för Sound Devices och för våra partners runt om i världen. Han besitter djup teknisk kunskap, fantastiska organisatoriska färdigheter och ett spektakulärt sinne för humor, säger Matt Anderson VD för Sound Devices.

– Jag är hedrad över att få möjligheten att leda säljteamet och fortsätta bygga på den solida grund som utvecklats under de senaste åren. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med våra partners över hela världen och stärka vår position i mediebranschen under 2022 och därefter, säger Vojtech.

Tidigare VP of Sales, Kishore Patel, kommer att kvarstå som chef för Sound Devices distributions- och servicecenter i Storbritannien.

Ny takmikrofon och line array högtalare från Yamaha

Ny takmikrofon och line array högtalare från Yamaha

KDS-7 en AVoIP lösning från Kramer Electronics

KDS-7 en AVoIP lösning från Kramer Electronics