PPDS tillkännager partnerskap med Logitech

PPDS tillkännager partnerskap med Logitech

Det nya partnerskapet ska kombinera Logitechs utbud av videokonferens- och ljudlösningar, tillsammans med Philips företags- och utbildningsskärmar. 

Företagens plug-and-play-anslutning ska ge sömlöst integration mellan en rad professionella skärmar från Philips och Logitech-produkter. Var och en ska vara utformad för att möta behov och krav baserat på de miljöer där de används. 

–Vi är glada över samarbetet med Logitech. Genom att kombinera Logitechs avancerade teknologier med vårt eget sortiment, som är designat och inspirerat av feedback från marknaden, är vi övertygade om att det nu inte finns någon starkare eller mer komplett allt-i-ett lösning. Med Logitech och PPDS behöver kunderna aldrig nöja sig med det näst bästa, säger Tim de Ruiter International Business Manager på PPDS.

– Med video, som nu är ett mer eller mindre obligatoriskt samarbetsverktyg på allt fler  arbetsplatser, letar våra kunder efter högkvalitativa och flexibla lösningar som är lätta att implementera i stor skala. Vi är glada över att samarbeta med PPDS för att kombinera Logitechs produktfamilj med utbudet av Philips professionella skärmar. Det för att enkelt kunna leverera video från mötesutrymmen i alla storlekar, säger Angie Mayo Global alliance & Go-to-Market manager på Logitech.

Efterklang från AFRY vinner Red Dot Design Award

Efterklang från AFRY vinner Red Dot Design Award

Meyer Sounds system Constellation firar 15 år

Meyer Sounds system Constellation firar 15 år