PPDS i samarbete med i3 Technologies

PPDS i samarbete med i3 Technologies

Samarbetet ska resultera i omfattande innehållsskapande och delningsfunktioner tillsammans med Philips interaktiva skärmar som är inriktade till både lärare och elever.

Som komplement till Philips T-Lines funktioner ger tillägget av i3LEARNHUB lärare och studenter omedelbar tillgång till ett omfattande utbud av nya pedagogiska verktyg. Verktygen ska vara utformade för att hjälpa lärare att skapa nytt, inspirerande och skräddarsytt innehåll att presentera under lektionerna. Ambitionen är att tillsammans förvandla klassrum till samarbetsplatser och att underlätta hybridinlärning. i3LEARNHUB har i dag en växande community med över 50 000 pedagoger, där lärare runt om i världen samlas för att dela idéer.

– Vi på PPDS fortsätter vårt engagemang och önskan att driva en positiv förändring i utbildningen, med interaktiv teknik. Vi är mycket glada över att ha undertecknat detta viktiga och strategiska partnerskap med i3-teknik. Vi känner till värdet och de möjligheter som kan uppnås genom att kombinera våra skärmar med pålitlig, ledande programvara. Det gynnar våra partners och desto viktigare, upplevelsen hos slutkunden. Allt detta görs ännu enklare med vår Android SoC, som erbjuder en mer bekant och öppen plattform. Det gör att kunderna kan använda de lösningar de föredrar och inte dikteras av hårdvaran, säger Chris Colpaert general manager PPDS.

Handhållen ljudinspelare med WiFi

Handhållen ljudinspelare med WiFi

Grassfish och Vertiseit går ihop

Grassfish och Vertiseit går ihop