Meyer Sound omorganiserar högsta ledningen inom internationell försäljning

Meyer Sound omorganiserar högsta ledningen inom internationell försäljning

Företaget har tillkännagivit en strategisk omorganisation av alla ledande roller inom försäljning utanför USA. Meyer Sound Germany har nu också bytt namn till Meyer Sound Europe. 

De får under Managing Director Wolfgang Leutes ledning det direkta ansvaret för försäljnings- och supportaktiviteter över hela Europa samt i Mellanöstern och Afrika. Samtidigt kommer Scott Gledhill, chef för internationell försäljning att fokusera uteslutande på att befästa Meyer Sounds starka position inom försäljning i Asien-Stillahavsregionen. Wolfgang Leute, som arbetat på Meyer Sound sedan 2016, bidrar i sin nya roll med över trettio års erfarenhet inom professionellt ljud, bland annat från ledande positioner inom försäljning och distribution på Shure och Beyerdynamic. Scott Gledhill har haft en ledande position inom Meyer Sounds globala försäljningsteam sedan han blev en del av företaget, för mer än 32 år sedan. Han har även bidragit till utvecklingen av företagets utbildningsprogram och hade en viktig roll under etableringen av det omfattande nätverket av europeiska distributörer. 

– Under pandemin har vi förstått vikten av snabb, direkt och personlig kommunikation med våra distributörer, återförsäljare och kunder. Zoom och liknande tekniker har förändrat vårt sätt att kommunicera, men problemet med skillnader i form av tidszoner kvarstod. Med denna regionala omorganisation blir kommunikationen kring försäljningen snabbare och mer direkt, med kortare svarstider. Det förbättrar effektiviteten och skapar personliga relationer, säger John McMahon Senior Vice President på Meyer Sound.

Panasonic presenterar röstbaserad PTZ-kamerastyrning med Sennheiser mikrofoner

Panasonic presenterar röstbaserad PTZ-kamerastyrning med Sennheiser mikrofoner

Litepanels lanserar ny  LED panel

Litepanels lanserar ny LED panel