Kino Flo köps upp av Chauvet

Kino Flo köps upp av Chauvet

Chauvet meddelar att de har förvärvat Kino Flo och köpet gör enligt företaget att de kommer kunna utöka sina möjligheter att jobba med den globala film-, studio- och sändningsmarknaden.

– Detta är ett viktigt steg för vårt företag. Kino Flo har en mångårig tradition av innovation och ett engagemang för spetskompetens, vilket gör att företaget passar utmärkt med Chauvets egen filosofi. Vi är glada över att investera i framtiden för Kino Flo och bygga vidare på deras teknik, samtidigt som vi lägger till resurser för att påskynda produktutveckling och kommersialisering, säger Albert Chauvet, VD för Chauvet.

– Baserat på vårt gemensamma långvariga engagemang för våra kunder och kulturella anpassning, är jag övertygad om att våra kunder kommer att kunna dra nytta av vårt nya partnerskap. De kombinerade lösningarna från Kino Flo och Chauvet har obegränsade möjligheter, säger Frieder Hochheim grundare av Kino Flo.

Frieder kommer även i fortsättningen att leda Kino Flo och företaget fortsätter att betjäna sina kunder från kontoret i Burbank, Kalifornien.



Uppdaterad nostalgi

Uppdaterad nostalgi

Aputure Amaran 100d, 100x, 200d och 200x

Aputure Amaran 100d, 100x, 200d och 200x