PPDS och Apple

PPDS och Apple

PPDS meddelar att appen för Apple TV nu är tillgänglig för hotellgäster, via Philips utbud av sina professionella MediaSuite TV.  

Med appen kan gästerna titta på originalserier och filmer från Apple TV+, få rekommendationer och fortsätta titta där de slutade med program och filmer de följer hemma. Allt för att ytterligare förstärka PPDS strategi att erbjuda kompletta professionella TV lösningar till den globala hotellmarknaden.

– Jag är mycket glad över att vi nu kan erbjuda tillgång till Apple TV appen, som innehåller Apple TV+, som är en av världens mest populära TV-streamingtjänster.  Hotellgäster får nu ännu fler valmöjligheter genom att låta dem strömma innehållet de gillar, på de sätt de vill. Strömningstjänsterna har förstärkts av pandemin och har aldrig varit mer populära. Därför är det viktigt för PPDS och besöksnäringen att hålla jämna steg med utvecklingen och möta nya behov och önskemål hos dagens resenärer med våra skärmar. Den globala videoströmningsmarknaden värderades till 50,11 miljarder USD 2020 och förväntas nå 223,98 miljarder USD 2028. Ända från början var vårt fokus för Philips MediaSuite att säkerställa att vi kunde utvecklas med marknaden. För att göra det behöver vi vara flexibla och kunna reagera snabbt på kundernas behov och önskemål, för att säkerställa att vi alltid är fräscha och relevanta, säger Jeroen Verhaeghe International Business Manager för Hospitality och hjärnan bakom Philips MediaSuite.

Ny komplettering till Nanlites Forza serie

Ny komplettering till Nanlites Forza serie

Hörlurar från Røde

Hörlurar från Røde