Chromecast built-in™ funktion på skärmar från PPDS

Chromecast built-in™ funktion på skärmar från PPDS

PPDS inför nu Chromecast built-in™ streamingteknik på alla nuvarande och framtida Google certifierade Philips MediaSuite TV.

Med en knapptryckning ska gästerna kunna streama filmer, TV-program, musik, foton och presentationer lagrade eller tillgängliga via sin egen personliga smarta enhet.

– Istället för en tilläggstjänst byggde vi in Chromecast i våra TV-apparater. Det ger en sömlös lösning för att möta gästernas underhållningsbehov. Vi är glada över att kunna bekräfta vårt långsiktiga engagemang för denna teknik tillsammans med Google, säger Jan van Hecke Global Product Manager Professional TV på PPDS.

– Philips MediaSuite TV har designats för att tillhandahålla lösningar som efterfrågas av både hotellen och dess gäster. Målet är att hjälpa hotellägare att se till att alla förväntningar uppnås eller överträffas. Tekniken med Chromecast spelar en viktig roll för att detta ska uppnås. I en undersökning fann vi att 71 procent av hotellgästerna slår på TV:n på hotellrummet. Om funktionaliteten på den inte speglar eller överträffar den som uppnås hemma, äventyras hela den upplevelsen. Med Philips MediaSuite TV höjde vi ribban och ändrade uppfattningen kring vilka tjänster som kan tillhandahållas, samt hur de kan användas för att förbättra gästupplevelsen. Vi är också hedrade över att Philips MediaSuite TV nu är det föredragna valet för hotell och företag som vill kunna erbjuda inbyggd Chromecast, för att kunna förbättra sina gästers upplevelser säger Jeroen Verhaeghe Global Business Development Director för Hospitality på PPDS.

Ny Cinema Line kamera från Sony

Ny Cinema Line kamera från Sony

Nik Gledic ansluter till Adam Hall Group

Nik Gledic ansluter till Adam Hall Group