Tom Martin blir ny VD för Kinly

Tom Martin blir ny VD för Kinly

Kinly är specialister inom AV-systemintegration och lösningar för fjärrsamarbete. De tillkännager att Tom Martin blir ny VD, för att vidareutveckla verksamhetens tillväxt.

Toms erfarenhet av företaget sträcker sig 15 år tillbaka i tiden. Med passion för ljud har hans prestationer fått honom att klättra i graderna i företaget. Först till VP Technical Operation i Norge innan han blev verkställande direktör där och senare även i Nordeuropa.

– Detta är en otroligt spännande tid för Kinly och jag är glad över att ta över uppdraget som ny VD. De senaste åren har vi utvecklat verksamheten för tillväxt över den globala marknaden. Med Kinly har vi omfattningen, tillgångarna och ett mycket erfaret team för att fullt ut kunna stödja lokala och globala kunder, säger Tom Martin.

– I Tom får vi en VD som verkligen kan verksamheten och har en lång meritlista. Både som verkställande ledare och med en stor passion för företaget. Under hans ledning har vi sett Kinly bli den främsta aktören i Europa, så vi har det fullaste förtroendet för hans förmåga att leda Kinly genom dess nästa fas av tillväxt och utveckling, säger företagets ordförande Jos Zandhuis.

Nanlite Forza 60C

Nanlite Forza 60C

Ny drönare för djupa dyk

Ny drönare för djupa dyk