Kinly UK tilldelades Greatest Retention Award av Pexip

Kinly UK tilldelades Greatest Retention Award av Pexip

Kinly UK är en systemintegratör och tjänsteleverantör för fjärrsamarbete och är en av Pexips mest uppskattade och globala strategiska partners.

Pexip har haft ett långvarigt samarbete med Kinly, som får utmärkelsen bland annat för att nådde rekordet med över 130 miljoner visningsminuter på sina videokonferensplattformar i Storbritannien. Pexip är grundat i Norge och erbjuder en katalog av videobaserade lösningar, som enligt företaget ska hjälpa till att utöka videostrategin bortom standard UC-kommunikation. Kinly UK får även utmärkelsen för sina prestationer och hängivenhet till kundsupport, samtidigt som de snabbt anpassar sig till de utmanande marknadsförhållandena under de senaste åren.

– Vi är glada över att ta emot denna utmärkelse, som är ett bevis på Kinly UK teamets hängivenhet och engagemang för att säkerställa att våra kunder är nöjda och väl omhändertagna. Att uppnå Greatest Retention Award är verkligen grädden på moset. Vi ser fler och fler exempel på hur video kan användas för att förbättra operativ effektivitet inom en organisation. Från att hjälpa företag att engagera sig med sina kunder via video till att säkra integrationer med flera plattformar. Att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika och effektiva är vad vi gör, säger Simon Watson ledare för moln- och videotjänster för Storbritannien och Irland på Kinly UK.

Tascam Portacapture X8

Tascam Portacapture X8

Zhiyun levererar LED tub

Zhiyun levererar LED tub