Canon lanserar webbplatsen PSIRT

Canon lanserar webbplatsen PSIRT

Canon har lanserat den globala webbplatsen Canon PSIRT, Product Security Incident Response Team. Den ska hantera sårbarhetsrapportering av Canons konsument- och B2B-produkter.

Webbplatsen fungerar som en hubb där sårbarhet för produkter och tjänster kan anges av tredje part och sedan granskas av Canons PSIRT-team. För högsta produktsäkerhetsnivå kommer teamet att använda de bästa branschmetoderna och kontinuerligt förbättra säkerhetsnivåerna, speciellt för alla som använder deras B2B-produkter och tjänster.

– Lanseringen av Canon PSIRT är nästa steg i Canons arbete med branschen och kunderna för att påvisa en ledande roll inom informationssäkerhet, säger Quentyn Taylor Senior Director Information Security på Canon EMEA som medverkat till att bygga upp och leda Canon PSIRT. 

– Tanken är att vi genom vårt samarbete med olika aktörer inom branschen, säkerställer högsta säkerhetsnivå för våra produkter.  Tillsammans med våra säkerhetstjänster ska vi leverera en helhet som är trygg, kontinuerligt uppdaterad och säker i kundens miljö, säger Erik Strandskog produktchef på Canon Svenska.

Modulärt rälssystem från MRMOCO

Modulärt rälssystem från MRMOCO

Snabb router från Netgear

Snabb router från Netgear