Creative Technology förvärvar Bright Group

Creative Technology förvärvar Bright Group

Creative Technology Northern Europe AB har, tillsammans med sitt moderbolag NEP Group, tecknat ett avtal om att nu förvärva Bright Group.

Bright Group är en helhetsleverantör av liveevenemangstjänster i norra Europa. Det innefattar bland annat ljud-, ljus-, bild- och videolösningar. 

– Detta kommer att gynna våra kunder i såväl norra Europa, som globalt. Att addera Bright Groups resurser till NEP och Creative Technology ger oss möjligheten att erbjuda det bästa av det bästa inom innovativa lösningar, personal och resurser, säger Graham Andrews Global President NEP Live Events.

– Som ett ledande företag i Norden har Bright Group mycket att erbjuda på internationell nivå. Våra skickliga proffs har årtionden av erfarenhet och vi brinner för det vi gör. I framtiden kommer vi att kunna skapa unika evenemang för en ännu bredare publik, säger Bright Groups ordförande Göran Carlson. 

–Det finns många synergier i att kombinera våra två företag. Det är en perfekt match när det gäller kapacitet och styrkor på Live Event marknaden i Norge och Sverige. Lägg därtill ett väldrivet finskt företag på en marknad där vi inte har någon närvaro idag. Sist men inte minst kommer affären att kunna ge Bright och deras skickliga team möjlighet att jobba med kunder globalt i det stora nätverket av CT- och NEP-företag över hela världen. Det här är otroligt spännande, säger Patrik Dejve Managing Director för Creative Technology Northern Europe. 

Sony A7 IV

Sony A7 IV

Liga Serie A samarbetar med Hawk-Eye

Liga Serie A samarbetar med Hawk-Eye