Nik Gledic ansluter till Adam Hall Group

Nik Gledic ansluter till Adam Hall Group

Adam Hall Group har utsett Nik Gledic till den nyinrättade positionen som Global Sales Director. Han ska jobba för att företaget ska bli ännu starkare och fortsätta växa i framtiden.

Några av fokuspunkterna för den nya positionen är förstärkningen av kärnmarknaden och expansionen av internationella affärer samt implementeringen av AV installationssegmentet. Innan Nik Gledic kom till Adam Hall Group, skaffade han sig många års erfarenhet på Shure Germany och Shure Europe. Där hade han ledande befattningar inom försäljning och marknadsföring.

– Utvecklingen av Adam Hall Group, som en internationell nyckelspelare inom evenemangsteknologi, har imponerat på mig under många år. På företaget möter jag en extremt mänsklig, modern och öppen företagskultur. Teamet är otroligt motiverat och angelägna om att fortsätta driva företagets tillväxt och framgång med sin passion. Detta övertygade mig till slut om att den nyinrättade positionen som global försäljningsdirektör är rätt utmaning för mig, förklarar Nik Gledic.

– Vi har väldigt ambitiösa mål. Tack vare att Nik är en så extremt erfaren säljare kan vi tillsammans med honom implementera vår strategiska vision för det globala försäljningsområdet. Vi har även starka varumärken som Cameo, LD Systems, Palmer och Gravity. Tillsammans med Adam Hall Group ska de bli synonyma med innovativa evenemangstekniska lösningar, pålitliga partnerskap samt kundorientering globalt. I sin roll som Global Sales Director kommer Nik Gledic att vara en viktig del av detta, säger Markus Jahnel COO Adam Hall Group.

Chromecast built-in™ funktion på skärmar från PPDS

Chromecast built-in™ funktion på skärmar från PPDS

Nya varumärken hos Intersonic

Nya varumärken hos Intersonic