Två nya ledare till PPDS marknader

Två nya ledare till PPDS marknader

PPDS skapar sitt tredje regionala företagskluster i Europa. Det ska kombinera styrkorna i de nordiska länderna med Benelux teamet, för att underlätta för nya och förbättrade tillväxtmöjligheter.

Roeland Scholten har befordrats till den nyskapade positionen som försäljningsdirektör för BNL och Nordics. Baserad i Amsterdam kommer Roelands ansvar utökas till att leda och driva försäljningsmöjligheter i Baltikum, Danmark, Finland, Island, Sverige och Norge, samtidigt som han fortsätter med sitt befintliga territorium i Belgien, Nederländerna och Luxemburg.

– Roelands strävan att lyckas är välkänd inom vårt företag och branschen. Jag är mycket glad över att utöka hans roll och utnyttja hans energi för att fånga de otroliga möjligheter som ligger framför oss på denna kombinerade marknad, säger Franck Racapé Head of Global Commercial på PPDS.

Mikael da Fonseca, tidigare försäljningsdirektör för Norden på PPDS, har befordrats till International Key Account Director Hospitality. Mikael som är baserad i Stockholm ansluter sig till Simone Gagliardi, Frank Trossen och Valeriia Polovkova i IKAM-teamet. Mikael som börjar sin nya roll har varit på PPDS i mer än 10 år och har varit avgörande för att vägleda företagets framgång i Norden.



AV Digital World från Panasonic

AV Digital World från Panasonic

Kinly befordrar Stuart Davidson

Kinly befordrar Stuart Davidson